en bra dag!!!

publicerat i Allmänt;


När jag skulle fråga vår SYV om hon kunde hjälpa mig att se om jag kom in på mitt 2a handsval. När hon kollade visade det sig att jag hade kommit in på mitt första?! Vilket jag tyckte var väldigt konstigt för jag har fått brev från den skolan jag sökte in på,att jag inte är antagen. Och nu helt plötsligt visade det sig att det inte var så?!!! Jag blev så himla himla glad det gjorde verkligen min dag!!! 


Har varit så himla upprörd över det jäklans brevet. Vår SYV blev själv väldigt förvånad,men det står på datorn att jag är antagen och jag har en plats i linjen jag sökte på. Alltså åhh jag var så glad,började t.o.m lipa haha!! Och mina vänner blev så glada för min skull vilket gjorde mig ännu gladare,alltså åh!! Det gav mig verkligen en kick till att fortsätta kämpa,och det kommer vara så värt det när jag har kommit in i den skolan. Nu väntar jag bara tills 30:e juni då vi får reda på det allra viktiga beskedet. I'm so exited.

/glad Jessica 

School

publicerat i Allmänt;
Just hemkommen från en trööög skoldag som äntligen är över.
Idag var det nått jubileum med mean girls, o det var onsdag så -> on wednesdays we wear pink. Såklart hade vi roooosa på oss 💁 

Just nu mår jag inte så bra, mår lite illa och så. Tänkte ba ta det lungt💓 /otilia


skolan

publicerat i Allmänt;


Sitter i skolan med Johanna och vi har just nu håltimma. Riktigt seg dag,avsyr onsdagar more than anything. Om ni bara visste vårt schema. 

Just nu tar skolan upp väldigt mycket tid i fritiden,vi har så otroligt mycket i varje ämne. Men självklart förstår inte lärarna det,bi har bokstavligen något projekt/inlämning i varje varje ämne. Nej nu blev jag på ett klaga-allting-på-skolan humör. Snart är allting över,vi tar ett gött sommarlov,umgås med vännerna hela dagen lång,äta mycket,skratta,grilla och bara har det så jävla bra. Gäller bara att kämpa babes!! 

/Jessica